Het goede doel

Wij van ’n Ouwe sok zamelen geld in. Met de opbrengst organiseren wij binnen zes maanden na de recordpoging een leuke dag voor alle kinderen van 4 tot 18 jaar die leven onder de armoedegrens (Tot 120% van het bijstandsniveau, de norm vastgesteld door Stichting Leergeld). De kinderen worden dan ook via Stichting Leergeld benaderd. Wij van ‘n Ouwe Sok zamelen het geld op verschillende manieren in.

Veiling

Diverse bedrijven en individuen bieden producten of diensten aan op de veiling. De veiling is geopend tot en met de recordpoging. 

veiling

Donaties 

Kun jij een paar euro missen en hoef jij daar niet persé iets voor terug? Dan kun je bijdragen aan onze online inzamelingsactie. Het gedoneerde geld wordt alleen gebruikt voor de kinderen en gaat dus niet naar de organisatie van de recordpoging!

crowdfunding

Waskracht

’n Ouwe sok is trotse partner van Waskracht, het theaterfestival dat deze zomer door Helmond trekt. Waskracht doneert 10% van haar sponsorgeld aan ’n Ouwe Sok. 

Waskracht

Eigen initiatief

Heb jij zelf een goed idee om geld in te zamelen? Of wil jij producten of diensten aanbieden op de veiling? Laat het ons dan even weten dan denken wij graag met je mee!

Contact