Coronalokken en eerste 10.000 sokken»

Gepubliceerd op 13-03-2021

Hoewel 'n Ouwe Sok officieel in 2020 al begon zijn we de afgelopen weken pas echt van start gegaan. En hoe! In twee weken tijd zijn 30 huishoudens begonnen als sokkenhub wat resulteerde in onze eerste mijlpaal: de eerste 10.000 sokken zijn binnen! Helmonders leverde massaal hun oude exemplaren in. Daarbij werd in Stiphout veruit het meeste ingezameld: met 2.619 exemplaren zijn zij goed voor ruim een kwart van het totaal! De Rijpelberg heeft helaas nog geen inzamelpunt. Voel je je geroepen om jouw wijk naar de eerste plaats te helpen? Laat het ons dan weten!

Geld uit 'n Ouwe Sok

Twee weken geleden is onze crowdfunding voorzichtig van start gegaan. In de eerste dagen van de campagne hebben we ruim € 600,- opgehaald. Wil jij ook je steentje bijdragen? Kijk dan op onze campagnepagina!

Kapper.jpg

Coronalokken

Na een lockdown van ruim 2 maanden gingen de kappers eindelijk open. Haar Stijl Patricia besloot haar eerste knipbeurt te veilen voor het goede doel. Het resultaat: € 50,- op de rekening van 'n Ouwe Sok. Daarmee kunnen zeker 2 kinderen onder de armoedegrens genieten van een leuke dag uit. Ondertussen wordt onze veiling langzaam maar zeker gevuld.

Toch zijn we continu opzoek naar nieuwe diensten en producten. Ben of ken jij een ondernemer, bekende Helmonder of verzamelaar die iets over heeft voor het goede doel? Laat het ons dan weten. Ondertussen kan je natuurlijk nu al bieden op onze veilingitems

Cirkel-1615636995.jpg